PingPong.gif
Home

Najaarscompetitie 2011




Team 1 Team 2 Team 3 Team 4



Indeling Poules Teamindeling Persoonlijkeresultaten_najaar2011







Team 1 (2e klasse - Poule D)

van links naar rechts op de foto: (Nieuwe foto moet nog gemaakt worden!!)
John Nijhof
Ronald van Amersfoort
Rob van Sloten

Home







Olst 1 10-65
Wijk 16 3 10-59
Warnsveld 1 10-59
De Toekomst 6 10-47
DTTC 1 10-41
Trias 5 10-29









Dinsdag 29 november Wijk 16 3 - Warnsveld 1: Uitslag 5 - 5



Warnsveld speelde zijn laatste wedstrijd van de competitie ten Wijk 16 uit Deventer. Zoals zo vaak was ook dit keer Henk Emens 1 van de tegenstanders.
Hij was in grootste vorm en wist alle drie zijn partijen te winnen en doorbrak daarna de zege reeks van Ronald van Amersfoort in zijn laatste competitiewedstrijd.
Ronald eindigde toch op meer dan 80 procent en evenaarde daarmee zijn hoogste score ooit. John was weer goed voor 2 partijen en rob van Sloten speelde beter als de laatste wedstrijden maar wist weer niet tot winst te komen.
Warnsveld eindigt daarmee op een mooie gedeelde 2e plaats in de 2e klasse.

Maandag 21 november 2011: Warnsveld 1 - DTTC 1: Uitslag 8 - 2



Degelijke 8 - 2 overwinning van Warnsveld op DTTC uit Deventer. John Nijhof en Ronald van Amersfoort kwamen tot een 100 procent score. Vooral hun overwinningen op Richard van Mierle kwamen op imponerende wijze tot stand.
Rob van Sloten kon 2 overwinningen bij schrijven, Richard was voor hem een maatje te groot. De dubbel ging voor de Warnsvelders verloren met 3- 1.


Maandag 14 november 2011: Trias 5 - Warnsveld 1: Uitslag 4 - 6



Tegen hekkesluiter Trias werd een wat teleurstellende 6 -4 overwinning geboekt. Hoewel het weer wat beter gaat met de schouder van Rob van Sloten kwam hij weer niet tot winst. Enkel de dubbel werd met Ronald van Amersfoort gewonnen door Rob.
Ronald won al zijn partijen en komt daarmee boven een 80 procent score, nu moet hij dit nog zien vast te houden in de laatste 2 wedstrijden.
John Nijhof won makkelijk 2 partijen maar moest zijn meerdere erkennen in de beste speler van Trias. De tegenstander gingen, ondanks dat ze thuis speelden, direct weg uit de zaal, waardoor de Warnsvelders verbouwereerd achter bleven. Een gehakbal en bokbiertje maakten het weer goed.


Maandag 7 november 2011: Warnsveld 1 - de Toekomst 6: Uitslag 7 - 3



John Nijhof had aangegeven dat hij nog wat goed te maken had omdat hij in de uitwedstrijd op 1 overwinning bleef steken.
Zijn eerste slachtoffer was Boris Bosch, verloor hij nog de 1e set, daarna kwam John pas goed los hetgeen resulteerde in
een klinkende overwinning. Ook Marlies Fleming moest eraan geloven, John raakte helemaal in zijn element en het werd een prachtige show waar het publiek met volle teugen van genoot.. In zijn laatste partij hield Reint Broeke het al gauw voor gezien tegen John, Reint gaf de zaal en het materiaal de schuld van zijn falen. John trok zich hier niets van aan en kwam zo tot een 100 procent score.

Ronald van Amersfoort is de laatste weken goed in vorm, hij is fanatiek, intimideert soms zijn tegenstanders en blijft overwinningen boeken.Ook vanavond gaf hij zijn tegenstanders geen kans.
Boris Bosch wist nog wel tot een 2 - 1 voorsprong in sets te komen maar daarna was Ronald zelfs voor Boris onnavolgbaar, wonderschone blokballen combineerde hij met fantastische en snoei harde smashes.
Ronald gaat voor een 80 procent score in de 2e klasse en met deze 3 overwinningen erbij is hij op de goede weg.

Rob van Sloten was de uitzondering deze avond in het team van Warnsveld. Hij speelde mee met een ontstoken schouder, waarvoor hij momenteel bij de fysio loopt en medicijnen voor slikt. De blessure hindert hem echter zoveel in het spel dat hij de tegenstanders niet onder druk kan zetten. Een overwinning werd er dan ook niet bijgeschreven maar wel kan worden gezegd dat hij karakter toont door niet zijn team in de steek te laten. De overwinningen zullen vanzelf wel weer komen als de blessure over gaat.


Donderdag 3 november 2011: Olst 1 - Warnsveld 1: Uitslag 3 - 7





Olst opnieuw verslagen door goed spelend Warnsveld.

Warnsveld reisde af naar Olst met de hoop minimaal 4 punten mee naar huis te nemen. Rob van Sloten begon tegen Buiza en die was duidelijk een maatje te groot.
Daarna begon Warnsveld punten te scoren. John Nijhof wist de tweede partij te winnen en Ronald van Amersfoort liet Machielsen alle hoeken van de tafel zien. Toen ook John Nijhof en Rob van Sloten de dubbel wisten te winnen leek een verrassing in de maak.
Alle drie de Warnsvelders wonnen daarna hun volgende partij hetgeen resulteerde in een 6 - 1 voorsprong. Ronald moest toen aantreden tegen de sterke Buiza (stond pas op 1 verliespartij) en het werd een bloedstellende partij die in de 5e set met 11 - 9 in zijn voordeel werd beslist. Rob verloor daarna nog van Machielsen en John had geen schijn van kans ten Buiza in de laatste partij.
Een prachtige 7 - 3 overwinning en daar hadden de Warnsvelders van tevoren niet op gerekend.



Vrijdag 28 oktober 2011 DTTC 1 - Warnsveld 1 Uitslag 5 - 5




De wedstrijd begon moeizaam voor Warnsveld. John Nijhof nam nog wel een 2 -0 voorsprong in sets maar moest uiteindelijk in de eerste partij zijn meerdere erkennen in Richard van Mierlo. Dit herhaalde zich nog een keer in de partij tegen Marcel Lutgerink; ook hier kwam John met 2 - 0 voor maar verloor deze alsnog.
Ook Rob van Sloten verloor van Richard en Marcel.
John en Rob wisten echter wel te winnen van Coen Beerlings. De held van de avond voor Warnsveld was Ronald van Amersfoort, hij won onder toeziend oog van zijn echtgenote Sylwia alle partijen.
De Dubbel werd door John en Ronald verloren hetgeen resulteerde in een 5 - 5 eindstand. Warnsveld zal nog alle zeilen moeten bijzetten voor lijfsbehoud in de 2e klasse.

Warnsveld 1 - Trias 5 Uitslag 8 - 2




Ruime overwinning van Warnsveld op Trias uit Twello.


De wedstrijd begon uitstekend voor de Warnsvelders, na ampel anderhalf uur spelen stond er al 6 - 0 op het scorebord en leek er zelfs een overwinning van 10 - 0 mogelijk. Rob van Sloten moest echter in zijn 2e partij zijn aanvallende speelstijl duur bekopen en raakte hierdoor dermate van slag dat ook zijn 3e partij verloren ging.

John Nijhof en Ronald van Amersfoort deden waartoe zij in staat zijn, 3 duidelijke overwinningen, hetgeen de tegenstanders verraste omdat zij voordien toch duidelijk mogelijkheden zagen.
Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten boekten ook in het dubbel een duidelijke zege in 4 sets. Eindslag dus 8 - 2 in het voordeel van Warnsveld.




De Toekomst 6 - Warnsveld 1 Uitslag 6 - 4


Warnsveld verrassend onderuit!
Helaas moest onze vaste man Rob van Sloten verstek laten gaan maar gelukkig was Marcel Oudijk genegen om in te vallen. Ronald van Amersfoort begon sterk door tegen Marlies Fleming met 3 - 1 te winnen. Hierna mocht John Nijhof het proberen tegen de onbekende maar erg sterke Boris Bosch, de eerste twee games gingen close naar Boris maar de derde was een vluggertje en zo ging John met 3 - 0 onderuit.
Marcel Oudijk wist in zijn partij 1 set af te snoepen van Reint Broeke maar verloor toch nipt. De dubbel was zwak van Ronald en John en zo stond de Toekomst onverwacht na 4 sets met 3 - 1 voor!
Ronald speelde een ijzersterke partij daarna tegen Boris en bracht de stand terug naar 3 - 2. In de tussentijd was Maaike (vriendin van onze invaller) gearriveerd om ons van support te voorzien. Dit mocht voor Marcel niet baten in zijn partij tegen Marlies, een kansloze 3 - 0 nederlaag. John wist vervolgens wel zijn partij tegen Reint in 3 sets naar zich toe te trekken waardoor de stand 4 - 3 werd. Marcel speelde daarna een goede partij tegen Boris, ook hier pakte hij een game maar het klasseverschil bleek toch te groot.
De wedstrijd van Ronald tegen Reint was een formaliteit, 3 - 0. Nu stond Warnsveld met 5 - 4 achter en was het aan John om tegen Marlies in ieder geval een gelijkspel uit het vuur te slepen. John begon sterk en stond snel met 2 - 0 voor, toen sprak Marlies haar laatste krachten aan en knokte zich knap terug in de westrijd en wist met mooi spel (van beide kanten) 3 sets op rij met 11 - 9 te winnen.
Conclusie is dat we toch niet zonder onze derde man kunnen en dat Ronald met 3 winstpartijen back in business is na zijn teleurstellende ene winstpartij tegen Olst. Marcel ontzettend bedankt dat je hebt willen invallen en Maaike bedankt voor de support!


19 september 2011; Warnsveld 1 - Olst 1 Uitslag 6 - 4



Titelkandidaat Olst gaat gelijk in de 1e wedstrijd met 6 - 4 onderuit tegen Warnsveld.

De Warnsvelders, John Nijhof, Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten, zijn de competitie goed begonnen. Hoewel Buiza van Olst voor alle drie de Warnsvelders net iets te sterk bleek moesten Mol en en Machielsen het onderspit delven tegen John Nijhof en Rob van Sloten. Met name Rob van Sloten speelde verrassend met zijn nieuwe batje. Zonder noppen bleek Rob meer druk op de tegenstanders te kunnen leggen wat zich dus uitbetaalde in 2 overwinningen. Ronald van Amersfoort wist alleen te winnen van Machielsen en dat was de enige tegenvaller van de avond. Samen met Rob van Sloten had Ronald ook de dubbel gewonnen van Buiza en Mol, de eerste game ging nog nipt verloren maar daarna kwam de overwinning niet meer in gevaar. Vooraf zou men getekend hebben voor een gelijkspel maar achteraf had er zeker nog meer in gezeten dan de 6 - 4 overwinning.





Warnsveld Sporthal De Kei Bussenweide 2 7231 NE Warnsveld 0575-521938
D.T.T.C. Sportcomplex Bredenhorst Deventer 0570-643470
De Toekomst Jan Wissink hal Koedijk 64 7241 CL Lochem 0573-256877
Trias Triaspant Sportpark 't Holthuis 7391 TN Twello 0571-272788
Wijk 16 Zutphenselaan 18 Deventer 0570-624464

Team 2 (3e klasse - Poule H)

van links naar rechts op de foto:(Nieuwe foto moet nog gemaakt worden!!
Dinand Brocker
Marcel Oudijk
John Scholing
Fons Evers (ontbreekt op foto)
Rob Former (ontbreek op foto)

Home








Shot '78 2 10-69
Gelvandria 2 10-56
De Brug 7 10-51
Wijk 16 5 10-46
Warnsveld 2 10-43
Swift (D) 6 10-35


Maandag 28 november Warnsveld 2 - De Wijk 16 team 5 uitslag 5-5



Team 2 redt het vege lijf.. of toch niet??

Team 2 heeft in haar laatste wedstrijd een 5-5 gelijkspel behaald. Na de knappe 4-6 overwinning bij concurrent Swift had team 2 team volgens haar berekeningen 5 punten nodig voor lijfsbehoud.
Dinand opende opnieuw sterk en klopte de toch sterke tegenstander gedecideerd met 3-0. Marcel leek vervolgens probleemloos op weg naar het tweede wedstrijdpunt. In de vierde set leidde Marcel met 2-1 in sets en 7-1 voorsprong maar stelde zichzelf en het team teleur door de punten aan de tegenstander te laten. John Scholing behaalde vervolgens een prachtig punt door met veel geduld en elan het team op een 2-1 voorsprong te zetten. Klasse John!!
De dubbel verliep bijzonder met veel wisselende kansen. Marcel en Dinand speelde eigenlijk een minder sterke dubbel dan voorheen maar wisten in 5 spannende sets een 3-1 voorsprong op het bord te zetten. Vervolgens won Marcel verrassend van de andere Marcel van de Wijk 16 met liefst 3-0 wat een 4-1 voorsprong opleverde. Wat kon er nog mis gaan?? Niet veel dacht team 2, maar het werd toch nog even billen knijpen omdat John en Dinand hun partij niet winnen wisten af te sluiten. Tussenstand 4-3. Marcel bracht echter het verlossende punt alsnog binnen door in een sterke wedstrijd in 5 sets te winnen. De benodigde 5 punten waren binnen en de nog 2 resterende partijen werden tegelijkertijd afgewerkt met helaas verlies voor John en Dinand. Prachtig was te zien hoe we als team (de spelers Dinand, John, Marcel, maar ook de actieve coaching van Rob en Fons) de laatste wedstrijd hebben beleefd. Dank aan een ieder!

Opluchting en feest(je) en een lekker biertje in de kantine was ieders deel. De volgende dag echter werden de uitslagen nog eens bekeken. Wat bleek was dat team 2 nog even officieel geduld moet hebben. Indien de concurrent de laatste wedstrijd alsnog wint met 10-0 zal een rekensommetje nodig zijn. Maar gemakshalve gaan we van het positieve uit dus.


Tot slot natuurlijk de hartelijke felicitaties aan team 3 met hun behaalde kampioenschap. Grote klasse van hen. Wij wensen hen heel veel succes in de 3 klasse. Mogelijk in de euforie van het succes en in de kantine werd team 2 direct uitgedaagd om wie dan wel de sterkste is om uit te maken wie zich team 2 mag noemen. Waarschijnlijk is team 2 toch een maatje te groot, maar team 2 gaat geen uitdaging uit de weg. Belangrijk en stimulerend is dat we nu 2 teams in de 3e klasse hebben.



Vrijdag 25 november 2011: Swift 6- Warnsveld 2 uitslag 4-6



Hoofdrol voor Dinand Brocker!!

Team 2 heeft de cruciale wedstrijd tegen haar directe concurrent Swift uit Deventer winnend met 6-4 afgesloten. De wedstrijd was belangrijk omdat team 2 al het gehele seizoen vecht tegen degradatie. Na een achterstand van liefst 6 punten halverwege de competitie stond team 2 langdurig vast op de laatste plaats genageld. De 2e seizoenshelft heeft team 2 zich van een geheel andere kant laten zien. Bij de start van deze wedstrijd had team 2 een lichte voorsprong van 3 punten opgebouwd op haar concurrent Swift..
Dinand opende het bal door gedecideerd met 3-0 het eerst punt binnen te loodsen. Marcel (de laatste weken weer in vorm) walste over de Swift speler heen en bezorgde zodoende team 2 een belangrijke 2-0 voorsprong. Fons speelde sterk in zijn eerste wedstrijd maar moest toch de punten laten aan de sterke Swift speelster.
De dubbel werd gespeeld door Marcel en Dinand. Net zoals de vorige dubbel door hen werd het een afgetekende 3-0 overwinning waardoor in de wedstrijd een 3-1 voorsprong werd genomen. Het zelfvertrouwen groeide, maar team 2 had de laatste wedstrijden vaker ruim voorgestaan met een uiteindelijk tegenvallend resultaat dus was het zeker nog spannend. Dinand speelde een moeizame partij maar vanuit een 2-0 achterstand wist Dinand heel sterk het punt in de 5e set binnen te loodsen (tussenstand 1-4!.) Fons speelde een bijna perfecte partij tegen de snelle Swift vrouw waarbij in de 5e set (11-13) zeer nipt werd verloren. Omdat Marcel niet zijn niveau haalde tegen een weliswaar sterke Swift vrouw werd de voorsprong teruggebracht tot 3-4, nog steeds in het voordeel van team 2.
Fons bracht ons echter in veilige haven door afgetekend met 3-0 zijn tegenstander te verslaan waardoor een 3-5 tussenstand op het scorebord prijkte, klasse Fons! Dinand speelde vervolgens ook zijn 3e partij uiterst sterk door met 3-0 te winnen, een "clean sweep" voor Dinand. Dinand bewees nogmaals waarom hij de absolute kopman is dit seizoen en waarom zijn basisplaats volledig terecht was!!
Marcel sloot het duel af. Helaas kon Marcel het 7e punt niet bijschrijven. Door een zeer zwakke opening stond het binnen ' no time' 0-2. Marcel herpakte zich sterk, leek naar een 5e set toe te werken toen hij getroffen werd door pech (in 4e set bij 10-8 voorsprong 2 cruciale netballen tegen).

Einduitslag is dus 4-6 in het voordeel van team 2. Met nog 1 wedstrijd te gaan heeft team 2 een voorsprong van 5 punten. A.s. maandag gaat team 2 trachten de laatste broodnodige punten binnen te halen en zodoende lijfsbehoud te realiseren.


14 november 2011; Warnsveld 2 - Gelvandria 2



Team 2 verspeelt voorsprong tegen nummer 2: 6-4 verlies

Team 2 heeft in haar strijd tegen degradatie in een enerverend duel met 6-4 verloren. Op zichzelf een goed resultaat, ware het niet dat team 2 een 4-2 voorsprong had genomen. Gezien de nog steeds broodnodige punten overheerste toch de teleurstelling. Komende wedstrijd is tegen directe concurrent Swift uit Deventer waarbij team 2 een voorsprong van 3 punten moet zien te verdedigen.
Dinand speelde zoals het gehele seizoen een prima wedstrijd. Echter, de tegenstander, Gelvandria 2 en nummer 2 op de ranglijst maakt het Dinand dermate lastig dat hij slechts 1 punt overhield aan zijn goede spel.
John knokte vooral tegen zichzelf, speelde bij vlagen zeer goed maar wist op de beslissende momenten niet door te pakken. Kwestie van zelfvertrouwen en dit komt zeker goed met John.
Marcel speelt de laatste weken weer gedreven en belangrijker nog, hij pakt ook punten. Tegen Gelvandria wist Marcel 2 belangrijke punten te pakken!
De dubbel werd door Marcel en Dinand in een knappe wedstrijd in 5 sets te winnen.
Team 2 weet wat hen te doen staat. Naar Swift om te winnen en zodoende lijfsbehoud te realiseren.


Warnsveld 2 doet goede zaken! 11 punten in 2 wedstrijden!


Team 2 lijkt eindelijk de weg omhoog gevonden te hebben. Na een zeer matige start van de competitie (lijkt structureel probleem voor team 2) dreigde het degradatiespook als nooit tevoren. Alhoewel de positie nog steeds niet florissant is, is de aansluiting met de nummer 5 weer gevonden.

Op vrijdag 28 oktober De Wijk - Warnsveld met de spelers Fons, Dinand en Fons werd de eerste overwinning van het seizoen geboekt middels een 6-4 zege. Een uitstekend resultaat tegen een sterke middenmoter. Rob Former, dank voor het invallen en de behaalde punten.

Maandag 31 oktober Warnsveld- Shot met de spelers Dinand, Fons en Marcel werd tegen de koploper een zeer verdienstelijk 5-5 gelijkspel behaald. Uit werd deze wedstrijd nog met 9-1 verloren. Fons behaalde zijn belangrijke overwinning, Dinand pakte wederom belangrijke punten (Dinand speelt sterk seizoen!!) en Marcel speelde eindelijk weer met de broodnodige energie.

Bij het schrijven van dit verslag was nog niet duidelijk wat de positie van team 2 is, maar het kan haast niet anders of zij dicht tegen de nummer 5 positie aangekropen zijn of misschien wel de laatste positie verlaten. We zullen het zien. Ga zo door team 2!

Maandag 10 oktober Warnsveld 2 - de Brug 7 Uitslag 4 - 6



Team 2 leidt opnieuw nederlaag! 4-6 verlies

Team 2 heeft tegen een enthousiast, jong Swift team met 6-4 verloren. Met inmiddels 6 punten achterstand op de voorlaatste plaats wordt het een enorme opgave om niet te degraderen.
Door de plotselinge afwezigheid van John diende Fons na een lange competitie loze periode direct aan te treden. Alhoewel dicht bij 1 of 2 winstpartijen lukte het Fons niet om te winnen. Fons kennende gaat hij dit de komende weken zeker doen. Fons, bedankt voor je flexibele opstelling en inzet!
Marcel speelde opnieuw moeizaam en had grote moeite met het voor hem hoge tempo van Swift. Leek af te stevenen op 3x kansloze nederlagen, maar kon toch een overwinning boeken na een 2-0 achterstand.
Dinand daarentegen speelde voor het oog fris en met name in de laatste partij tegen de sterke Swijft dame liet dinand weer zien dat hij goed Kan tafeltennissen. 3 x een overwinning voor Dinand waarvoor hulde! De dubbel werd verloren door Marcel en Dinand. Eindstand 4-6.



Maandag 3 oktober Gelvandria 2 - Warnsveld 2



Opnieuw "offday" team 2 verlies 2-8

We kunnen er kort over zijn. Opnieuw een dikke nederlaag voor team 2. Plat gezegd: het was "bagger" en niemand van team 2 (Dinand, John, Marcel) kwam in de buurt van zijn normale niveau. De komende weken zal uit een ander vaatje getapt moeten worden want team 2 stevent met stip op degradatie af! Komende week treft men Swift thuis, aldaar zullen punten gepakt moeten worden.

Fons sluit zich na zijn vakantie weer aan, mogelijk geeft dit team 2 weer nieuwe frisse impulsen.



Maandag 26 september 2011 Warnsveld 2 - de Brug



Spectaculaire inhaalrace team 2 dankzij John Scholing

Team 2 heeft een zwaarbevochten gelijkspel (5-5) behaald in haar eerste thuiswedstrijd. In eerste instantie leek het erop dat het "jonge" de Brugteam (gemiddelde leeftijd 75+, chapeau voor deze heren) team volledig zou overlopen.
Binnen de kortste keren stond het via 0-2, winst dubbel (John/Dinand) via 1-2 zomaar 1-5. Maar onder aanvoering van John Scholing (John geweldige laatste partij tegen sterke tegenstander) werd 5-5 gespeeld. Dinand speeld verdienstelijk maar mistte de echte 'drive' met 1 winstpartij (en natuurlijk de dubbel).
Marcel opende zijn eerste wedstrijd van het seizoen onwaarschijnlijk matig en was kansloos tegen de op papier zwakste tegenstander. Gelukkig herpakte Marcel zich langzaam maar zeker met gelukkig voor hem en het team 1 winstpartij.
John speelde naarmate de avond vorderde gewoon goed, gecontroleerd met soms fantastische ballen. John, ga zo door. Team 2 heeft nu 6 punten uit 2 wedstrijden dus de punten zijn nodig. Volgende wedstrijd uit Gerlvandria maandag 3 oktober.







Warnsveld Sporthal De Kei Bussenweide 2 7231 NE Warnsveld 0575-521938
Shot '78 F. van Wevelinghovenstraat 40 Deventer 0570-633159
Swift (D) Bekkumerstraat 11 Deventer 0570-631888
De Brug Musschenbroekstraat 10 7316 JD Apeldoorn 055-5213131
Gelvandria Kraanvogelhof 51 7331 VP Apeldoorn 055-5338057
Wijk 16 Zutphenselaan 18 Deventer 0570-624464



Team 3 (4e klasse - Poule J)
van links naar rechts op de foto:(Nieuwe foto moet nog gemaakt worden!!
Joop van Laarhoven
Christiaan ter Strake
Frans Schoenakers
Bert Arends
Gerwin Stok

Home






Warnsveld 3 10-68
De Toekomst 11 10-64
Kiwa Gastec 1 10-53
De Lieverdjes 5 10-48
Torenstad 5 10-36
Gelvandria 4 10-31








TEAM 3 KAMPIOEN Maandag 28 november 2011: Warnsveld 3 - Kiwa Gastec 1 - Uitslag 7 -3



Afgelopen maandag was het dan zover, de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie.
Thuis moesten team 2 en team 3 aantreden, beiden met een opdracht. Team 2 moest tenminste 5 punten halen om in de 3e klasse te blijven. Team 3 moest, om zeker te zijn van promotie naar de 3e klasse, winnen met tenminste 6-4.

Gastec kwam aantreden in sterkste bezetting en bij ons stond de samenstelling Frans, Joop en Chrisitaan op papier voor de avond.
Bij aankomst gaf Frans echter aan dat hij liever had dat Gerwin zou spelen, dus werd er gewisseld.
In de percentage lijst staan de 2 sterkste heren van Gastec net onder Joop op de 2e en derde plaats en met name Meine was gekomen om deze keer Joop te verslaan.

In de uit wedstrijd werd het 5-5, dus we moesten echt aan de bak !
De eerste wedstrijd was voor Gerwin, hij mocht het opnemen tegen Rudy, volgens Joop de sterkste van het team. Met een nette 3-0 overwinning werd het eerste belangrijke winstpunt neergezet. Joop moest het nu opnemen tegen Meine en werd door Meine met veel inzet verslagen. Christiaan die aantrad tegen Gert weet er ondanks de nodige spanning toch een 2-1 van te maken.
Tussen de partijen door gaat Gerwin bij het oprapen van een balletje door zijn rug heen en speelt derhalve geen dubbel.
Het dubbel wordt netjes met 3-1 gewonnen door Joop en Christiaan, dus 3-1 ! De helft van de punten is binnen.
Op de bank wordt al gerekend en ingeschat, wie wint er van wie en zouden we het dan inderdaad halen. Uiteraard kan het ook nog zijn dat de concurrent niet met 10-0 wint van Gelvandria en minder dan 6 punten zouden volstaan.
Joop begint zijn partij tegen Rudy en weet Rudy veel te laten lopen. Gevolg, helaas voor Rudy, een knieblessure. Het lijkt wel een ziekenboeg te worden met 2 geblesseerde spelers, maar Rudy speelt zijn partij uit en Joop wint.
Geblesserd treed Gerwin aan voor zijn partij tegen Gert. De eerste set begint lastig, 7-1 voor Gert, maar wennend aan de beperkee bewegingsvrijheid weet Gerwin de set toch te winnen met 13-11.
De partij wint hij uiteindelijk ook en zo wordt het 5-1 ! Nog 1 punt en we weten het zeker, Christiaan krijgt de kans en lijkt die me tbeide handen aan te grijpen in zijn partij tegen Meine.
Uiteindelijk gaat de partij na een spannende strijd in 5 sets toch niet naar Warnsveld, 5-2. Nu mag Joop aantreden tegen Gert en met een keurige 3-0 overwinning stelt Joop het kampioenschap veilig.

De laatste partijen worden ontspannen gespeelde punten die eerlijk verdeeld worden.
Eindstand: 7-3 !
Om 11 uur werd er gebeld naar de zaal door het team van De Toekomst, ze bleken zelf met 7-3 te hebben gewonnen en Emmy heeft ons gefeliciteerd met het kampioenschap.

Kampioen Najaarscompetitie 2011 4e Klasse Poule J

Terwijl team 3 de overwinning viert wordt bij Team 2 nog zwaar gevochten, uiteindelijk wordt daar het benodigde 5e punt in een zware partij binnengehaald door Marcel.
Dus komend seizoen 2 derde klasse teams bij Warnsveld.

Maandag 21 november 2011: Warnsveld 3 - de Lieverdjes 5: Uitslag 8 - 2



Afgelopen maandag was het dan zover, de op 1 na laatste wedstrijd en we hebben nog een voorsprong van 4 punten op de nummer 2.
Tegenstander: "De Lieverdjes" de huidige nummer 4, uit werd het een 7-3 overwinning voor Warnsveld.
In de kleedkamer wordt al gehoopt op een 8-2 overwinning wat gezien de stand in het kampioenschap erg prettig zou zijn.
Deze maandag vallen de openingspartijen allemaal de goede kant op, Gerwin heeft het met name zwaar tegen Hans, maar wint in 5 sets. Frans speelt, volgens Christiaan, zijn beste partij van het seizoen en ook Christiaan staat zijn mannetje. Het dubbel gaat gelukkig ook vrij eenvoudig naar ons toe. 4-0 !

Dat zijn de tussenstanden waar je hoop van krijgt.
Er volgen nog een paar spannende partijen, maar vooral Hans van "De Lieverdjes" staat zijn mannetje en wint uiteindelijk van zowel Frans als Christiaan.

Eindstand: 8-2 !
Persoonlijke noot: Gerwin heeft alle verlies partijen uit de eerste competitie helft in de tweede competitie helft wel gewonnen, 100% rematch !
En nu maar afwachten wat de concurrentie doet. De tussenstand zal mede bepalend zijn voor eventuele wijzigingen in de opstelling maandag aanstaande, dan treden we thuis aan tegen de nummer 3. De concurrent speelt dezelfde avond tegen de nummer laatst, dus het kan heel belangrijk zijn om voldoende punten te halen.







Maandag 14 november 2011: Torenstad 5 - Warnsveld 3 Uitslag 3 - 7



Afgelopen maandag was het weer zover.
De standen bekeken, de voorsprong op de huidige nummer 2 is 3 punten.
De tegenstander: "Torenstad". Dat wordt een lokale derby, uit. Het blijkt de "sorry-ballen avond" van de competitie te worden.
De eerste wedstrijd wordt door Joop met gemak gewonnen, waarna het de beurt is aan Gerwin.
Het lijkt niet dat het de avond van Gerwin is, bijna geen bal gaat raak en er hangt een sensatie in de lucht, Dieneke lijkt haar eerste partij in de 4e klasse te kunnen gaan winnen. 2-0 voor Dieneke, maar een vastberaden Gerwin komt toch nog terug en wint uiteindelijk met moeite de partij.
Frans speelt vanavond goed en wint zijn eerste partij.
Het dubbel bleek geen probleem voor Joop en Gerwin, deze week liep het wel, dus weer een punt erbij.
Tussenstand 0-4, en bij Torenstad maken ze zich toch wel zorgen om de punten die ze nodig hebben om degradatie te voorkomen. Joop vervolgt na het dubbel sterk en maakt er 0-5 van. Zowel Frans als Gerwin verliezen hun volgende partij. Waarmee bij Torenstad ook een stuk tevredenheid ontstaat.
De volgende partij weet Frans, na een gelijk opgaand begin in de eerste game, met gemak naar zich toe te trekken. Waarna Joop het op moet nemen tegen Rob die ook van zijn teamgenoten de complimenten krijgt voor zijn spel deze avond. Na een verwoedde strijd moet Joop hier, zichtbaar ontevreden, afstand doen van de winst. 3-6, nog 1 partij te gaan.
Gerwin had bij de eerste otnmoeting in 5 sets verloren van Wouter en moest als afsluitende partij de rematch hiervan spelen.
Zoals de hele avond komt Gerwin 2-0 achter te staan in sets, maar ook nu vecht hij zich weer terug. Dit keer met een positief afgesloten 5e set.
3-7, netjes, maar met name ondergetekende vond dat er meer in had gezeten voor hemzelf.

Volgende week "De Lieverdjes" thuis, de ploeg die een tijdje aan kop heeft gestaan en nu op de 4e plek staat. We treden aan zonder Joop die andere verplichtingen heeft, maar wel met de druk van het moeten halen van veel punten.





Maandag 7 november 2011: Gelvandria 4 - Warnsveld 3 Uitslag 4 - 6



Met 5 punten voorsprong op de nummers 2 en 3 aan de leiding in de competitie werd koers gezet naar "Gelvandria"
In de auto heerst een positieve stemming met hoge verwachtingen, "Gelvandria" staat immers onderaan de lijst.
De openingspartij was voor Gerwin, hij trad aan tegen Willem en ging na meteen een lange openingspartij in 5 sets uiteindelijk ten onder in 12-10.
Aan Joop de uitdaging om de stand gelijk te trekken tegen Jan, Dat lukte in 3 sets. Hierna moest Frans eht onderspit delven tegen Bernard, waarna het dubbel op het programma stond.
Wederom ging het niet zo als het zou moeten lopen aan onze kant en we kwamen met een 3-1 verlies ook op een 3-1 achterstand.
Dat ging toch helemaal tegen de verwachtingen die we in de auto nog hadden in. Blijkbaar had Gelvandria zijn beste beentje voor gezet en moesten we flink aan de bak.

De volgende partij tussen Jan en Gerwin werd in het voordeel van Gerwin beslist in 3-0. 3-2, er gloort weer hoop. Frans wint vervolgens in 3 sets van Willem.
Joop en Frans weten de volgende zware partijen beide in 5 sets te winnen, tussenstand 3-5 ! Gewaarschuwd door Joop voor het goede spel van Bernard begint Gerwin vervolgens defensief aan de partij en komt op een 2-0 achterstand. Overgeschakeld naar een offensiever spel wordt het weer gelijk getrokken tot 2-2. Waarna in de 5e set Gerwin uiteindelijk verliest met 11-7.
Joop wint vervolgens met relatief gemak de laatste partij waarmee de overwinning alsnog naar Warnsveld gaat.
Eindstand 4-6.

Met deze uitslag zijn we deze week niet in te halen in de competitie waarvan ons nog maar 3 partijen te wachten staan.
Volgende week, Torenstad uit


31 oktober 2011: Warnsveld 3 - de Toekomst 11: Uitslag 7 - 3




Het begin van de 2e competitie helft.

We staan aan kop met wel 1 punt voorsprong op "De Toekomst" Dat is ook meteen de tegenstander die ons kwam bezoeken. De vorige editie eindigde in een 5-5, dus de spanning was om te snijden.

Zoals bij de uit wedstrijd is de eerste weer voor Emmy en Gerwin. In tegenstelling tot de vorige ontmoetingen weet Gerwin, die uitstekend werd ingespeeld door Rob Former, voor het eerst van Emmy te winnen.
Joop weet, van de voor hem nieuwe tegestanders, ook de eerste partij te winnen. Dan is de beurt aan, de volgens Christiaan sterk verbeterde, Mark en Christiaan. Dit was uit een winstpunt, maar in deze editie blijkt Mark de sterkste in 4 sets.

Het dubbel gaat helaas na een spannende vrij gelijk opgaande strijd in 5 sets met een 9-11 verloren.
Christiaan krijgt nu een hard hoofd in een eindoverwinning, maar Joop weet in 5 spannende games, een ware titatenen strijd, Emmy van de winst te houden.
Gerwin wint vervolgens netjes in 3 sets van Mark en daarmee gloort de hoop op de overwinning. Christiaan vervolgt met een winstpartij tegen Sander en zo komt toch een positief einde binnen bereik. Joop maakt hierna met wat moeite het volgende winstpunt in 4 sets tegen Mark.
De winst is binnen!
Christiaan blijkt helaas niet opgewassen tegen Emmy, dus tussenstand 6-3. De laatste wedstrijd is aan Gerwin. Nog niet eerder wist hij in de 4e klasse alle partijen te winnen, maar deze belangrijke avond, waarin ook John Scholing een belangrijke steun, coach en sparring partner was, blijkt ook de laatste partij in winst te worden omgezet.
7-3 Winst!
Op naar Gelvandria volgende week, voldoende punten halen en daarmee onze kampioenschapsaspiraties onderstrepen!


24 october 2011: Kiwa Gastec 1 - Warnsveld 3: Uitslag 5-5





Vanavond rijden Frans, Joop en Christiaan naar Apeldoorn voor de wedstrijd tegen de laatste nieuwe tegenstander.

Erg gerust waren we er niet op. Kiwa Gastec 1 had merkwaardige uitslagen achter hun naam, zoals een 10-0 nederlaag tegen De Lieverdjes maar een overwinning tegen 7-3 tegen de Toekomst. Twee van hun teamleden staan hoog in de persoonlijke resultaten lijst.
Wat moest dat worden. Frans verloor zijn eerste partij kansloos, Christiaan daarentegen gaf zijn eerste tegenstander maar 11 punten en Joop won na een zware strijd zijn partij waardoor we met een 1-3 voorsprong begonnen aan de dubbel.
Het was inmiddels duidelijk geworden, die 10-0 nederlaag van hun was een incident doordat de sterkste spelers op vakantie waren. De dubbel van Joop en Christiaan liep deze keer echter prima. Twee sterke tegenstanders maakt nog geen goed dubbel: 1-4.
Maar daarmee leek de koek helaas op. Frans bleef verliezen, en ook Christiaan haalde geen punt meer tegen de twee sterkste tegenstanders. Gelukkig is daar onze Joop nog, die geen moeite had met de nummer 3 van Kiwa Gastec. 4-5. De eindstrijd was zwaar , lang en uitputtend. Het golfde op en neer: 6-11,11-6,6-11,11-8 maar in de laatste set van de laatste partij tegen de laatste nieuwe tegenstander moest Joop uiteindelijk toch afstand doen van zijn 100%-score. Terechte einduitslag 5-5.

Nadat we nu alle tegenstanders hebben gehad lijkt zich een driestrijd te ontwikkelen. We staan, wellicht tot onze eigen verbazing, bovenaan, met 1 punt voorsprong op de Toekomst en 2 op de Lieverdjes. Gastec zal moeite hebben om bij te komen en hun aanvangsflop weg te werken. Wellicht kunnen zij onze concurrenten nog meer punten afsnoepen. We willen natuurlijk helemaal niet naar de derde klasse, maar voor de eer enzo en als het dan toch moet……


10 oktober 2011 Lieverdtjes 5 - Warnsveld 3 Uitslag 3 - 7



Afgelopen maandag was het dan zover, de 4e spelronde van de 10 en we moesten uit aantreden tegen de leider in onze poule.
Onderweg werd er toch gesproken over een voorzichtige overwinning, dat zou ons even aan kop helpen. Het onderlinge verschil bedraagt namelijk maar 1 punt.
Na een door Gerwin verloren openingspartij in 5 sets van de op dat moment nog 100% spelende Lammert, kwamen er 2 uitstekende partijen van Christiaan en Joop.
Vanwege de omvang van de zaal moest er gewacht worden met het starten van het dubbel. Dit liep helaas niet lekker bij zowel Joop als Gerwin, en eindigde in een verliespartij.
Met deze 2-2 op het scorebord moesten de onderlinge partijen uit gaan maken wie er als sterkste uit de bus zou komen.
Na het behalen van 3 overwinningen op rij, hiermee haalde Christiaan, Lammert van zijn 100% status af, bleek in de 8e partij het punt van Christiaan toch naar "De Lieverdjes" te gaan.
De uiteindelijke overwinning met 7-3 zet ons aan kop in de poule, en deze spelweek zijn we niet meer in te halen door onze naaste concurrent "De Toekomst".
Joop heeft als 1 van de 2 spelers in de poule nog steeds de 100% status en bevestigt daarmee wederom zijn tafeltennis kwaliteiten.
Op naar Apeldoorn om het op te nemen tegen Kiwa Gastec.



3 oktober 2011 Warnsveld 3 - Toranstad 5 Uitslag 8 - 2



De stadsderby, ja ik weet het, maar het is toch echt zo.

Na een fantastisch begin met 3-0, ook al had Gerwin flashbacks van zn eerste partij in de 6e klasse die hij verloor tegen diezelfde Alex, kwam het dubbel.

Joop en Gerwin gingen voor het eerste deze competitie de strijd aan en boekten een glorieuze overwinning. Met een ruime voorsprong van 6-0 bleek Frans in zijn 2e partij niet opgewassen tegen Wouter, deze toch vrij stugge speler die nog wel in het stof moest bijten tegen Joop, haalde het eerste punt binnen voor Torenstad.



Na de overwinning van Joop op Dieneke en de winst van Frans tegen Alex, kwam de laatste partij die helaas in 4 sets naar Torenstad ging, waarmee Gerwin zijn 2e verliespartij van het seizoen optekende en teleurgesteld, maar strijdbaar Wouter uitdaagde voor de rematch.

Eindstand 8-2. Weer een mooi resultaat en na deze week staat team 3 op de 2e plaats.



23 september 2011 De Toekomst 11 - Warnveld 3 Uitslag 5 - 5


Vrijdag jongstleden trok team 3 ten strijde tegen de toekomst. Reeds in de auto op de heenweg werd er gesproken over ranglijsten en winst en verliespartijen. Eenmaal aangekomen werd de 1e partij gewonnen door Gerwin. De 0-1 voorsprong werd in de vervolgende partijen omgezet in een 4-1 achterstand.
De hele vreemde partij tussen Chrisitaan en Emmy werd in ons nadeel beslist. En frans bleek niet opgewassen tegen de met veel zijspin van onder de tafel spelende Willem. Het dubbel ging helaas ook kansloos verloren.
Hierna werd het tij alsnog gekeerd en bleek Christiaan zijn beide partijen op karakter te winnen. Helaas verloren Gerwin en Frans beide van Emmy, dus werd de eindstand vastgesteld op 5-5.


De Toekomst Jan Wissink hal Koedijk 64 7241 CL Lochem 0573-256877
Warnsveld Sporthal De Kei Bussenweide 2 7231 NE Warnsveld 0575-521938
Gelvandria Kraanvogelhof 51 7331 VP Apeldoorn 055-5338057
TTV Torenstad Keucheniusstraat 30 7204 JK Zutphen Tel. 0575-528427

Team 4 (6e klasse - Poule D)
van links naar rechts op de foto:(Nieuwe foto moet nog gemaakt worden!!
Diet te Laak-Niehot
Agnieszka Gonerska
Sylwia van Amersfoort
Ronald Bergman
Arie Bosman

Home


Gelvandria 9 10-61
Overa 4 10-61
Gorssel 4 10-55
Trias 14 10-54
Warnsveld 4 10-42
De Toekomst 16 10-27







Warnsveld Sporthal De Kei Bussenweide 2 7231 NE Warnsveld 0575-521938
Sportclub Gorssel 't Trefpunt Molenweg 53-55 7213 XA Gorssel 0575-493576
De Toekomst Jan Wissink hal Koedijk 64 7241 CL Lochem 0573-256877
Gelvandria Kraanvogelhof 51 7331 VP Apeldoorn 055-5338057
Trias Triaspant Sportpark 't Holthuis 7391 TN Twello 0571-272788